Fotbolls VM 2018 | De bästa lagen i hela turneringen

 



Nyheter

Fotbolls VM 2018 – De bästa lagen

Fotbolls VM är här, det spelar ingen roll om du satsar på en rak vinnare eller om det handlar om mer avancerade satsningar, i vilket fall måste vi veta vilka de bästa lagen är. Låt oss ta en titt på de bästa lagen i fotbolls VM så vi vet vart vi hittar de lätta vinsterna. Vi undersöker de 5 bästa lagen och kikar på deras styrkor och svagheter så du kan ta beslutet om vart de säkra vinsterna ligger.

5 Argentina

Du kan aldrig räkna bort Argentina från att ta sig långt under fotbolls VM. Detta land har en fenomenal historia i fotbolls VM. Dock har dem haft en liten svacka de senaste tre somrarna om vi ska kolla på deras vinster. De lyckades ta sig till finalen de senaste 2 Copa America och även förra världsmästerskapet tog de sig till finalen. Detta lag har verkligen stora chanser att ta sig till toppen, men de har även en tendens att falla på mållinjen.

När det kommer till VM-prestationer är detta ett lag med en riktigt stabil bakgrund. Sedan 1990 har de tagit sig till final två gånger och till kvartsfinal 3 gånger. Det är även ett lag som vunnit fotbolls VM två gånger, dock var detta 1978 och 1986. Hur som helst med andra platsen i ryggen från föregående världsmästerskap har de en bra chans att ta sig till topp 3.

Låt oss komma att detta är Lionel Messis lag. Har man en spelare som honom hamnar man definitivt på listan av de 5 bästa lagen som deltar i fotbolls VM. Han har plockat hem priset för årets UEFA-spelare hela 5 gånger. Det är på grund av hans färdigheter och ledaregenskaper som laget tog sig till finalen förra cupen. Om vi kollar på fotbolls VM 2014 lyckades han peta in 4 mål och en assist. Han tog även laget förbi kvalet med ett hattrick mot Ecuador. Ingenting är omöjligt när man har Lionel Messi i laget. Med oddsen 9.00 hos 888sport på att Messi plockar hem Guldskon är han en klar favorit om du är ute efter lite spännande VM-betting.

Största frågetecknet i laget verkar faktiskt vara deras coach, Jorge Sampaoli. Under tiden han coachat laget har ledarskapet blivit allt sämre och Argentina imponerar inte alls lika mycket som man skulle förvänta sig. En man som har en hel del att bevisa, så låt oss hoppas att Messi kan hjälpa honom på traven.

För tillfället kan du hos de flesta spelbolagen få ganska bra odds på Argentina, runt 10.00, till exempel hos Ladbrokes, William Hill, Bet-at-Home och Guts. Som det ser ut nu har de fortfarande en hel del att bevisa, men med Messi som ledare är det definitivt värt en chansning.

4 Spanien

Det känns som evigheter sedan Spanien vann fotbolls VM 2010 och Europacupen 2012. De gick inte ens vidare ur gruppspelet 2014 och har de senaste åren blivit sämre och sämre. Om vi kollar på deras VM-historia, bortsett från deras prestationer mellan 2010 och 2012, har Spanien inte glänst speciellt mycket. Sedan 1950 har laget endast tagit sig till kvartsfinal 3 gånger. De flesta åren har de slagits ut redan i gruppspelet. Men i slutändan hoppas vi ändå stort på Spanien, frågan är varför?

Detta är laget som har med sig ett par riktigt imponerande spelare som till exempel: målvakten David De Gea; försvararna Sergio Ramos och Gerard Pique och slutligen deras fenomenala anfallare. Alvaro Morata är spelaren vi verkligen ska hålla ett öga på. Han har imponerat stort på Chelseafansen; där har vi även Diego Costa som verkligen kan skapa problem för motståndarna.

De Gea har mycket erfarenhet av professionell fotboll, som förstamålvakt för Manchester United. Han ses som en av de bästa spelarna i laget och det faktum, att ha en stabil målvakt är en av de viktigaste sakerna i ett fotbollslag. Med sextioen räddningar för klubben tillsammans med sexton nollor är han en tuff spelare att ta sig förbi.

Sen har vi Ramos, centerback i Real Madrid. Detta är en spelare som inte bara är en stabil och stark försvarare utan som även är kapabel att göra mål och har denna säsong gjort fyra mål för sin klubb. Sätt honom bredvid Barcelonas center, Gerard Pique, som håller ett imponerande försvarsrekord i Europa tillsammans med tre mål, att få in ett mål mot detta lag blir en tuff uppgift.

Den senaste formen i det spanska laget har inte varit speciellt bra, dock är deras försvar i år riktigt imponerande. Spanien släppte endast in ett mål under kvalmatcherna, vilket kom från en straff av De Rossi, fast de inte är speciellt starka i sitt anfall som många andra lag vet dem hur de håller bollen utanför målet. De bästa oddsen på Spanien hamnar på 7.50 och de hittar du hos Guts och Bet-at-Home, ett perfekt tillfälle för att börja VM-bettingen.

3 Frankrike

Frankrike må ha hamnat på andra plats i Europacupen 2016, dock så kan vi med säkerhet säga att laget hittat tillbaks till styrkan vi är vana vid att se. Detta är ett lag som har riktigt bra spelare på alla positioner. Om du kikar på uppställningen är det svårt neka lagets potential.

I målet har dem en målvakt av världsklass, Hugo Lloris, som spelar för Tottenhan Hotspur. Detta är mannen som varit nyckeln till framgången Spurs hade förra säsongen. Han har redan nittiotre framträdanden och kan därav leda laget till en stark vinst.

I mittfältet får vi inte glömma legenden Pogba, en av de bästa spelarna i Premier League, som även är i Manchester Uniteds startelva. Han är inte bara stark på defensiven utan är även en riktigt bra målgörare, med fem mål och nio assist denna säsong.

Sen har vi ju ett par imponerande talanger i toppen. Atletico Madrids anfallande mittfältare Griezmann är definitivt en spelare som kan göra ett stort avtryck med 14 gånger pengarna hos 888sport på att han plockar hem Guldskon. Med 18 imponerande mål i La Liga tillsammans med åtta assist är detta spelaren som kan ge motståndarlaget en riktig utmaning.

Detta är laget som har märklig VM-historia. Från att inte ens kvalificera 1990 och 1994 till att vinna 1998 och sen inte ens ta sig ur gruppspelet 2002. Prestationerna från detta lag är verkligen svåra att förutspå. Några av de bästa spelarna som för tillfället kommer från Frankrike; med ett så pass starkt lag kan du göra värre saker än att betta på detta lag. Hos 888sport hittar du riktigt bra odds på 7.50 för spansk vinst.

2 Brasilien

Brasilien är ett lag som alltid kommer vara med och slåss om förstaplatsen, och är även landet som har plockat fram ett par av de bästa spelarna som deltagit i fotbolls VM. Med all ärlighet har laget inte presterat speciellt bra den senaste tiden, å andra sidan är ju faktiskt Brasilien ett lag med en naturlig kraft. Ett land som har tagit fram flertalet fotbollslegender; och med deras manager Tite ligger en potentiell vinst bara runt hörnet. Laget i år är verkligen skrämmande bra. Brasilien tog sig igenom kvalet som ingenting, med tolv vinster och 5 oavgjorda och endast en förlust.

Kollar vi på försvaret kommer kraften från PSG. Att tre av fyra spelare vanligtvis spelar i samma lag – Silva, Marquinhos och Alves – är redan där ett tecken på att samspelet i laget är riktigt bra. Vilket i sin tur backas upp av ett stabilt och starkt mittfält.

Slutligen går vi in på anfallet, en sak som Brasilien alltid varit bortskämda med är riktigt talangfulla målskyttar. Brasilien har Neymar, en annan spelare från PSG som denna säsong verkligen stuckit ut ur mängden. Under säsongen har han gjort tjugoåtta mål och sexton assist åt sitt lag. Hans kraftfulla passar, välplacerade genomskärare och uppfinningsrika dribblingar lär ge flera av lagen en riktig utmaning. Som en liten bonus har dem även Gabriel Jesus, Willian och Coutinho, vilket är ett riktigt bra tillägg till anfallet. Vem vinner Guldskon i år? Hos 888sport får du 12.00 på Neymar och hela 21 gånger pengarna på att Gabriel Jesus plockar hem årets Guldsko, bägge två är ett bra bet.

Om vi kikar på deras föregående prestationer i världscupen är detta laget som har riktigt bra koll på turneringen. De har plockat förstaplatsen hela fem gånger, dock var den senaste vinsten 2002. Och förra världscupen lyckades de ta sig till fjärde plats men endast lyckats ta sig till kvartsfinal de senaste två turneringarna. Med detta sagt ser årets line-up riktigt stark ut, kanske en av de starkaste på länge. Eftersom de har så pass starka spelare i alla zoner, från försvaret, genom mittfältet till anfallet kommer Brasilien garanterat vara en tuff konkurrent. Oddsen på att Brasilien vinner fotbolls VM är 5.75 hos de bästa spelbolagen; Guts och Bet-at-Home, du lär inte få bättre erbjudanden än detta.

1 Tyskland

Tyskland är laget som utan tvekan tar sig långt i turneringen. Förtillfället är detta laget som delar förstaplatsen med Brasilien av att vara spelbolagens favorit. Som vi vet stod Tyskland som vinnare efter fotbolls VM 2014 vilket i sin tur ger ett grymt självförtroende åt spelarna. För vinsten i förra turneringen vart Tyskland tvungna att slå sin största rival, Brasilien, med 7-1 i semifinalen. Det var ingen vanlig vinst Tyskland kamma hem emot Brasilien, det var en riktig förnedring.

När vi kollar på laget inför VM 2018 så fattas ett par stora namn, som till exempel Lahm och Schweinsteiger. Men trots denna frånvaro har Tyskland en av de starkaste startelvorna i turneringen. De har även tränaren, Joachim Low, som för tillfället utan tvekan är den bästa internationella fotbollstränaren. Detta är laget som mixar Müllers erfarenhet med det unga stjärnskottet Kimmich och resultatet är häpnadsväckande.

När det kommer till försvaret har laget Neuer i mål, som enligt många är en av världens bästa målvakter. Som delvis var anledningen till den imponerande 7-1 vinsten mot Brasilien 2014. Som lagkapten är han en inflytelserik spelare som föregår med gott exempel. Med hans försvar som leds av Boateng och Hummels som tidigare spelat i Bayern Munich kommer denna backlinje vara tuff att ta sig igenom.

Sen har vi spelarna i mittfältet, vilka i sin tur sätter standarden på europeisk fotboll. I detta lag har vi en stjärnspäckad mix av spelare från de bästa klubbarna i Europa: Toni Kroos, Real Madrid: Sami Khhedira, Juventus: Julian Wigl, Borussia Dortmund: Ilkady Gudoganm, Man City och slutligen Mesut Ozil, Arsenal.

Vi kan inte glömma yttern Müller. Även om han inte var i form under Europa League och att han gjorde 2 enstaka mål under tjugotvå matcher, är han ändå en spelare man bör vara försiktig med. Endast 27 år gammal är han en av de bästa spelarna som någonsin deltagit i världsmästerskapet, att han gjort tio mål under tretton VM-matcher är ganska imponerande. Skulle han lyckas peta in fyra mål under denna turnering tar han sig in på topp tre med flest VM-mål gjorda.

Tysklands föregående VM-prestationer är nästan lika imponerande som Brasiliens. Laget har plockat hem pokalen fyra gånger, och är förra årets vinnare. De två föregående turneringarna lyckades de ta sig till tredje plats och året innan plockade laget hem andraplatsen. När vi pratar om VM-form är detta ett lag som definitivt hamnar i toppen; vi kan nästan med all säkerhet räkna med att Tyskland tar sig till semifinal. Vilket också reflekteras när vi tittar på oddsen. För tillfället hittar du de bästa oddsen hos 888sport, där oddset på att Tyskland tar sig till semifinal ligger på 5.75. Om du har en bra VM-bonus och föredrar att betta på ett trovärdigt lag är Tyskland laget för dig.